fbpx

Сочна синя слива

В синьо-лилаво палтенце облечена, с подплата от жълто хастарче навлечена, тя е плодче красиво, сочно и ароматно, що е то не гадай, а опитай многократно!

Това е най-новото ни сладко „Сочна синя слива“ – съвършенство, затворено в бурканче!

Гатанките са за нас, оставяме дегустацията за вас! Опитайте и се насладете на сочния сладък вкус на новото геройче в семейството на „Три лъжици“!

сочна синя слива

Какво те очаква?

Български сини сливи 55%
Истински вкус и аромат
Половинки плодчета и балансиран вкус
Българско сладко по класическа рецепта

Всичко, което искаш да знаеш...

Съдържание

55% български сини сливи, захар, регулатор на киселинноста: лимонена киселина. 

Хранителна стойност: 
100 g продукт съдържат: 
Енергийна стойност: 263 kcal; Белтъчини: 0.6 g; Въглехидрати: 64 g, в т.ч. захари: 55 g; Мазнини: 0.7 g, от които наситени: 0.5 g; Сол: 0.1 g;

Произход

Сладката са с гарантиран български произход, който може да се проследи от полодовете, през производството, до завършеното бурканче. 

Как се прави сладкото Три лъжици?

В специален бланшорен казан добавяме трите основни съставки (плодове, захар и лимонена киселина) в желаното количество и съотношение, внимателно планирано в рецептата.

Сладкото започва да се вари като се разбърква автоматично с повтаряеми движения. След варенето, сладкото се пълни в бурканчета, всяко от които се проверява и затваря ръчно, за да сме сигурни в качеството му. След това, бурканчетата се варят в специален съд, за да се вакумират. 

След като изстинат, те се подреждат за съхранение при регулирани и подходящи условия в склада ни, готови да бъдат изпратени до нашите партньори или до Вашия дом. 

поръчай онлайн

Вземи своята “Сочна синя слива” онлайн. 
Лесно, бързо и удобно, с доставка до вкъщи.