fbpx

Мис бяла череша

Фина, нежна и кокетна, тя печели приза „царица“ в света на черешите – тя е Мис Бяла Череша!

С едно завъртане на лъжичката цели плодчета и сочна сладост те обливат и те пренасят в приказния й свят… На поляна, обляна от светлина и нежност, аромат на цъфнали черешови дръвчета, сладост, която нежно гали небцето…

Всичко това е събрано в едно приказно бурканче – Мис Бяла Череша „Три лъжици“! Съвършенство, събрано в бурканче.

Мис бяла череша

Какво те очаква?

Български бели череши 55%
Истински вкус и аромат
Течна текстура, цели плодчета и сладост
Българско сладко по класическа рецепта

Всичко, което искаш да знаеш...

Съдържание

55% български бели череши, захар, регулатор на киселинноста: лимонена киселина. 

Хранителна стойност: 
100 g продукт съдържат: 
Енергийна стойност: 308 kcal; Белтъчини: 0.6 g; Въглехидрати: 75 g, в т.ч. захари: 73 g; Мазнини: 0.7 g, от които наситени: 0.5 g; Сол: 0.1 g;

Произход

Сладката са с гарантиран български произход, който може да се проследи от полодовете, през производството, до завършеното бурканче. 

Как се прави сладкото Три лъжици?

В специален бланшорен казан добавяме трите основни съставки (плодове, захар и лимонена киселина) в желаното количество и съотношение, внимателно планирано в рецептата.

Сладкото започва да се вари като се разбърква автоматично с повтаряеми движения. След варенето, сладкото се пълни в бурканчета, всяко от които се проверява и затваря ръчно, за да сме сигурни в качеството му. След това, бурканчетата се варят в специален съд, за да се вакумират. 

След като изстинат, те се подреждат за съхранение при регулирани и подходящи условия в склада ни, готови да бъдат изпратени до нашите партньори или до Вашия дом. 

поръчай онлайн

Вземи своята “Мис Бяла Череша” онлайн. 
Лесно, бързо и удобно, с доставка до вкъщи.