fbpx

Феерия горски плодове

Истинска феерия от вкусове. Микс от горски плодове с плътен вкус, цвят и аромат, които пренасят гората в твоята кухня. Коктейл от вкусове и текстури, цели плодове и сладост – сладко за перфектната съботна закуска.

Съвършенство, събрано в бурканче.

Какво те очаква?

Цели плодове 55%
Боровинки, Малини, Къпини, Ягоди
Истинска феерия от вкусове за небцето
Българско сладко по класическа рецепта

Всичко, което искаш да знаеш...

Съдържание

55% български плодове (боровинки, ягоди, къпини, малини), българска захар, регулатор на киселинноста: лимонена киселина. 

Хранителна стойност: 
100 g продукт съдържат: 
Енергийна стойност: 270 kcal; Белтъчини: 0.6 g; Въглехидрати: 67 g, в т.ч. захари: 64 g; Мазнини: 0.15 g, от които наситени: 0 g; Сол: 0 g;

Произход

Сладката са с гарантиран български произход, който може да се проследи от полодовете, през производството, до завършеното бурканче.  

Как се прави сладкото Три лъжици?

В специален бланшорен казан добавяме трите основни съставки (плодове, захар и лимонена киселина) в желаното количество и съотношение, внимателно планирано в рецептата.
 
Сладкото започва да се вари като се разбърква автоматично с повтаряеми движения. След варенето, сладкото се пълни в бурканчета, всяко от които се проверява и затваря ръчно, за да сме сигурни в качеството му. След това, бурканчетата се варят в специален съд, за да се вакумират. 
 
След като изстинат, те се подреждат за съхранение при регулирани и подходящи условия в склада ни, готови да бъдат изпратени до нашите партньори или до Вашия дом. 

поръчай онлайн

Вземи своята “Феерия Горски плодове” онлайн. 
Лесно, бързо и удобно, с доставка до вкъщи.